Filmis saab näha nii tuntuid näitlejaid, kui ka kevadel toimunud castingutelt 500 inimese seest välja valitud noori andekaid tegijaid.

Filmis teevad kaasa sellised tegijad nagu Ott Lepland, Ivo Uukkivi, Ago Roo, Priit Võigemast, Taavi Teplenkov, Lauri Pedaja ja veel paljud rohkem või vähem tuntud nime.

Lugu on valminud koostööna mitme stsenaristi vahel. Oma panuse andsid produtsent Andres Poom, stsenaristid Liisi Rohumäe ja Birk Rohelend ning samuti ka "Ühikarottide" kirjutajana tuntud Martin Algus, kes ülimalt geniaalse sulesepana lisas filmi suure annuse noortepärast huumorit!

Film ise on musta huumoriga vürtsitatud põnevik, kus mitme erineva seltskonna saatused ristuvad üheainsa vägivaldse ööpäeva jooksul. Üheks põhiliseks looks on kolme noormehe sekeldusd Tallinnas, sellega kõrvuti lugu, milles esialgu tüüpilisena tunduv almukolmurk filmi lõpuks siiski tõeliseks sasipuntraks osutub!

Tagapõhjal on ka II maailmasõja aegne veteran, kes Clint Eastwoodi stiilis maailma parandada püüab, mõned reaalsustajule "head ööd" öelnud narkomaanid, paar Nietzschet tsiteerivat kurjategijat, üks rikaste vanemate võsuke, kellel väga keeruline suhe oma isa ja noore ahvatleva võõrasemaga ning viis noort naisterahvast, kes kõik endale elus oma kohta üritavad leida.

Seega on filmis oodata kõike, mida ühes korralikus põnevas noortefilmis vaja - tulistamist, seksi, vägivalda, lahedaid autosid, musta huumorit, head muusikat ning ilusaid tüdrukuid! Puudu ei ole ka kurvemad hetked ja nii mõnegi tegelase käekäigu puhul saab lubada, et vaatajatel silmad kuivaks ei jää.