Film räägib loo kahest õest, kes segastel asjaoludel isa poolt metsamajja viiakse ja otsijate poolt sinna viieks aastaks elama unustatakse. Arusaadavalt noored arenevad seal omasoodu ja kui nad ühel päeval metsistunutena leitakse ja onu juurde elama viiakse, siis hakkab juhtuma.

Väidetavalt olla keegi tüdrukutel viie metsas veedetud aasta jooksul silma peal hoidnud ja nüüd uude elamisse koos nendega kolinud. Loomulikult ei taha „vana Mamma“ uuest kuuldagi ja teeb kõik, et tüdrukuid endale hoida.

Sisu nagu oleks, aga paraku on paar vinti üle keeratud ja õhus hõljuv Mamma mõjub nii ebareaalselt, et pole isegi hirmutav. Jalad maas kolli tegev Mamma mõjuks palju reaalsemana.

Paar korda pooleteise tunni jooksul saab tänu eriefektidele küll niimoodi ehmatada ka, et külmavärinad jooksevad üle terve keha ja mis seal salata – igat õudukat vaadates seda ei juhtu.

Seega, kes otsib paari põnevat momenti ja on ootusärev, et esimesele kohtingule kutsutud kaaslane pimedas saalis kindluse mõttes arglikult kätt otsima hakkaks või kaissu poeks, siis nendele sobib see film suurepäraselt.