Anna: "Kahjuks Eesti kubiseb nendest, kes usuvad sensitiividesse ja sama palju neid, kes ohmudelt külma näoga raha ära võtavad. Kadri Luige ja Veet Mano teemat oleks andnud ehk põhjalikumalt uurida, kindlasti saaks ligi Kadri e-kirjadele (iseasi, kui eetiline see on) ja saaks tuvastada, kas nad olid kirjavahetuses ning kas mees andis talle kirja teel soovitusi. Seda sclerosis multiplex'i põdevat naist oli aga kurb vaadata ja tema ütles, et ta on Veet Mano soovitusel rohtudest loobunud, mis on katastroof.

Siinkohal oleks tahtnud, et Lust oleks küsinud, mis juhtub inimesega, kes sellise haiguse tõttu rohtudest loobub. Saan aru, et see polnud saate põhiliin, kuid saate oleks võinud ka vaid ühe teema peal teha. Oleks soovinud, et ta leiab veel inimesi, kellel Veet on soovitanud rohud ära jätta. Teema püstitus on oluline, sest kes on Veet, et ta soovitab rohtudest loobuda?

Saate teine osa oleks võinud jääda järgmisesse nädalasse, teema oli raju. Seal annaks samuti põhjani minna, uurida rohkem inimestelt mis tööd teevad, mis on hobid ja siinkohal oleks palju nalja saanud. Ma ei tea, kas need kaks lõiku sobisid omavahel kokku, sest Veet Mano teema on tõsine ja vajaks uurimist. Kuid need matsakad Võru naised sinna peale ei mõjunud hästi. Mõlemad teemad olid huvitavad, kuid täiesti eri masti. Saan aru, et soov ongi kajastada kahte teemat, aga Katrin veaks välja ka ühe teema peal. Eks saab siis näha, mis sellest ooperist saab. Fakt on see, et Veet Mano teema on ooperi mõõtmed võtnud."

Mari: "Meil siin käivad kõik asjad lainetena. Rahvas tahab omal nahal kõike järgi proovida. Alguses tuli seksrevolutsioon, siis narkootikumid. Hetkel töödeldakse seda nõidumise teemat läbi. Selles mõttes on see kõik kasulik, et aja jooksul saadakse lõpuks aru, mis on mis.

Mõni sureb ära, mõni saab oma närvid suure raha eest tasakaalu jne. Aga Mano? Ilmselt ikkagi harrastuspsühholoog aga miks mitte ka luuraja. Ideaalne olukord tundma õppimaks eestlasi ja nende probleeme. Tegelikult on see huvitav, mille põhjal üks isiksus ennast kokku lapib. Millisest inforuumist nopib endale vajaliku. Praeguses olukorras on suur kogus inimesi kinni jäänud sellistesse lihtsameelsetesse teooriatesse nagu inglid ja headus ja müstika.

Soovitaks sekka lugeda ka mõne teadusliku raamatu inimese arengupsühholoogiast. Et millest üldse tekivad inimestel elus probleemid ja siis oleks juba kergem neid ka mõistuspäraselt lahendada. Seatud ametkonnad võiks oluliselt aktiivsemad olla. Pole vaja häbeneda- tehke saateid, koolitusi. Teavitage rahvast. Tundub, et seda on väga vaja."

Tolkar: "Vaatan nii "Savisaare protsessi" kui "Kuuuurijat" huvist meedia vastu. Esimese puhul on selge, et seda seriaali korratakse taasiseseisvumispäeval ja vana aasta õhtul pimedast imetlusest "suure juhi" vastu ja/või lihtsast rumalusest. See on nii camp, et muutub lausa absurdsuses heaks.

Lusti autorisaate puhul pakub huvi, mitmenda saate järel TV3 toimetus selle ebaprofessionaalse saatejuhi telekavast ära koristab. Ülihea enesehinnang ja suur eneseimetlusvõime ei ole piisav hea nn. uuriva ajakirjanduse tegemiseks. Kole oli. Isegi TTV võtetega ei suudaks sellest midagi paremat toota."

Absurdsus: "Kui ikka mitu insulti ja infarkti on nii noorelt olnud, siis on Veet Manod varajases surmas süüdistada küll absurdne. Lust ikka pole mingi saatejuht, läks lihtsalt lolliks ja tahtis kuulsa inimese arvelt oma saatele vaatajaid saada. Saate teine osa oli ka täiesti arusaamatu, keegi tantsis lihtsalt laua peal mida tehakse ju pidudel tihti. See oli ka viimane Lusti saade, mida ma vaatasin."

B: "See oligi Lusti enesepromo. Kahjuks teise inimese surma ära kasutades ja kolmandat tapjaks tehes."

...: "Kui Mano ja Kadri kohtusid esimest korda, siis oli Kadri juba lootusetult haige. Ta teadis seda ise ja kirjutas sellest oma blogis. Ja nüüd süüdistada Manod Kadri surmas!!! Ma pigem usun Mano seletust, et Kadri oli tühi kui nad kohtusid ja, et Kadrile oli seda kohtumist vaja ekraanile pääsemiseks. Ja kes kelle poole pöördus? Kadri läks ju ise Mano juurde, et abi saada.

Talle ju öeldi, mida teha, aga ta ei käitunud soovituste järgi. Üldiselt oli saade väga nõrk, jättis mulje, et kohtuotsus oli enne valmis kui kaamerad tööle pandi. Mina sellist jama enam küll ei vaata. Kusjuures järgmisena võiks Lust teha saate arstidest, kelle patsiendid surevad 100%-liselt ära, mingi aja möödudes."