"Ma ei mõista inimeste pahameelt selles osas, et ma valisin väikese Kristo asemel "Rosinasilma". Rosinasilm on täpselt minu tüüpi noormees juba välimuse järgi. Iga varasem üritus, mis meil oli, pidin ma alati pettuma inimestes, kes sinna peole tulid ja ma ei leidnud omale kedagi, kes mulle sobiks," kirjeldab Merylin Kroonikale oma mõtteid, mis teda skandaalse majapeo ajal valdasid.

Paljude vaatajate jaoks võis jääda mulje nagu Merylini ja Kristo vahel on midagi susisemas, kuid naine kinnitab, et saate montaaž jättis sellise mulje. "Kristo kohta kui ütlesin, et tekkis side, mõtlesin selle all seda, et me hakkasime rohkem suhtlema omavahel, aga ma nägin alati teda kui sõpra."

Merylin kirjeldab, et sel hetkel oligi Kristo tore ja viskas nalja. Saates jättis vale mulje ka klipp, kus on näha, et Kristo ja Merylin lebavad ühel voodil ning naudivad üksteise seltskonda. "Kui istusin tema voodi peal siis naersime suvalisite piltide üle, ei rääkinud mitte midagi romantilist, isegi mitte sinnapoole. Ma pole ka kordagi väitnud seda, et Väike-Kristo mulle romantiliselt meeldib, mitte kordagi," kinnitab ta.

Samuti näidati saates Merylini ja Kristo autosõitu kohtingule, kus noored arutasid ka erinevaid tulevikuplaane, kuid naine kinnitab, et ta rääkis üldiselt, mitte ei teinud plaane just Kristoga.. "Ega midagi... montaaž on ka teinud oma töö ja asjad polnud päris nii nagu paistavad. Välimuselt ei ole mulle Kristo olnud atraktiivne ja "Rosinasilm" jäi mulle silma. Kõik mu sõbrannad, kes tunnevad mind 15 pluss aastat, toetasid mind kohe," lisab ta.