“Tegelikult tuleb juba selle hooaja lõpus Grete rasedus sarjas sisse,” paljastab Ergo Kuld.

Värskelt lõpetati käimasoleva hooaja filmimine, ent mis saab järgmisest? “Kevadhooaja filmimist alustame jaanuari lõpus või veebruari alguses, aga seekord alustame ehk varemgi, sest Kristinat mängiv Kertu on ka väga hõivatud kevadel – oleme tekitanud neli väga nõutud inimest, keda peame jagama ülejäänud Eestiga,” muigab Kuld.

“Fännid küsivad ka Instagramis, kas teen lõpparve “Padjaklubiga” ja võime öelda, et Laura tuleb ka uuel hooajal ja ma ei kao kuskile,” sõnab Klein kõigi sarja austajate rõõmuks.

“Mariaga (Katariina Ratasepp - toim.) oli sama asi, ta oli rase, kirjutasime ilusti sisse ja võime lubada, et ka Laura tuleb järgmisel hooajal. Mariat mängiva Katarina põnnist juba sai justkui viies peategelane. Me ei saa temast üle ega ümber,” täpsustab Ergo Kuld, et lapseootusega kedagi sarjast välja ei kujutata, vaid pigem leitakse ka maimukesele roll, et ta emaga tööl kaasas käia saaks.

Klein sõnab, et enesetunne on tal hea ja raseduse tõttu hetkel kuidagi raskem olla ega tööd teha ei ole. “Ei ole midagi hullu. Mul on küll kerge ja loodetavasti mööduv pregnancy brain, mis pakub lustlikke ja meelelahutuslikke hetki mitmeid,” tõdevad nad ühest suust, et naistel rasedusega kaasnevad teatavad mäluhäiremomendid pakuvad huumorit nende argipäeva. "Aga enesetunne on hea ja ma ei kurda millegi üle - praegu on kõik väga hästi,” sõnab Klein säravalt ja optimistlikult.

Armastajad Grete Klein ja Ergo Kuld teevad koos tööd lisaks "Padjaklubile" ka uues, järgmisel nädala ETVs avapaugu saavas toredas noortesarjas "Miks mitte?" - Klein kaamera ees ning Kuld kaamera taga, nagu padja-sarjaski.

ETV noortesarja Miks mitte! esilinastus