Kokku pani mees enampakkumisele komplektina 8 kirja ja 26 postkaarti, sealhulgas ka kirja kaheksa-aastaselt prints Williamilt, kirjutab The Daily Mail. Kirjad on hoolikalt valitud: need annavad hea ülevaate Diana ja Hewitti suhte algusest, kuid ei avalda päris kõige intiimsemaid detaile nende viieastase suhte kõrgajast.

Üks 1988. aastasse dateeritud kiri, millega Hewitt äritseb, on näiteks selline: "Kallis James, läksid just ära ja nüüd tundub siin kõik nii tühi ja sealhulgas ka pudel šampanjat. Oli imeline sind näha..." Alla on kirjutatud "Siiralt sinu Diana" ning "musi-musi" (kissy, kissy - toim.).

Kuuldavasti püüdis Hewitt juba aastal 2003 kirju rahaks teha, kinnitades teleintervjuus, et tahab nende eest saada 10 miljonit Inglise naela. 2009. aastal kinnitas mees, et kirjad on alles ning tal puudub plaan neid müüa.

Seni on kõige kõrgemaks pakkumiseks olnud 100 000 naela, selgub oksjoniagendi vahendusel. Hewitt ise on keeldunud intervjuudest. On ka teada, et mees pakkus kirju aasta tagasi müügiks ka paleele, kes neid aga välja ei ostnud.

Selgelt on kuningakoda kirjade müügist sügavalt häiritud, kuna kirjad määrivad kuningapere mainet - lõppude lõpuks oli ju Diana afääri ajal kahe väikese printsi ema ning troonipärija abikaasa.