Foxi kahetunnine telefilmi “Baywatch: Hawaiian Wedding” toob kokku sarja uued ja vanad kaunitarid ning seltskonnaga ühineb ka hauast tõusnud peategelane, David Hasselhoffi kehastatav karvase rinnaga vetelpäästja Mitch Buchannon, kes suri 2000. aasta hooaja viimases osas.

Väidetavalt nägid produtsendid kõige rohkem vaeva nimelt Andersoni pehmeksrääkimisega. Ent ilma Pamelata oleks kogu projekt kaotanud igasuguse mõtte, kuna nimelt tema oli sarja kõige populaarsem osaline. Argument, mis sundis 35-aastane näitlejannat taas C.J. Parkeri nappidesse bikiinidesse pugema oli veenev: raha.

Kuigi Pamela palganumber on hoolikalt hoitud saladus, teenib ta tõenäoliselt kaaslastest tunduvalt rohkem. Väidetavalt õnnestus Foxi produtsentidel veenda teisi filmis kaasalöövaid näitlejaid leppima väiksema tasuga.

Pärast Pamela nõusolekut ning Hasselhoffi ja Yamine Bleeth naasmist sõltuvusravilt võib kaua edasi lükatud projekt taas jätkuda.

Lisaks kolmele eelnimetatule teevad filmis kaasa Gena Lee Nolin, Carmen Electra, Nicole Eggert, Alexandra Paul, Brande Boderick, Angelica Bridges ja Stacy Kamano. Meessugu esindavad Billy Warlock, John Allen Nelson, Jeremy Jackson, Michael Bergin ja Jason Momoa.

Filmis ei löö kaasa Parker Stevenson, Donna D’Errico, David Charvet ja David Chokachi, kellega produtsendid ei suutnud kokkuleppele jõuda.

Filmi süžee on pehmelt öeldes segane (et mitte öelda jabur): Andersoni kehastatav naisterahvas avab rannarestorani ning kohtub juhuslikult oma vana semu Mitchiga. Viimasel on plaanis viia Neely (keda kehastab Nolin) abieluranda. Sellega pole aga nõus Allison (selles rollis astub üles Alexandra Paul). Allison laseb endale teha plastilise operatsiooni, mille tulemusena näeb ta välja täpselt nagu Stephanie (üks naisvetelpäästjatest, kes ühes 1997. aastal teleekraanile jõudnud osas sai plahvatuses surma) ning üritab Mitchi endale võita.

Nolin lubas, et kahe naisterahva vahel puhkem kähmlus, mis meenutab Joan Collinsi-Linda Evansi kuulsat kaklust omaaegses menusarjas “Dünastia”.