Edaspidi hakkab Cleveland Browni häält tegema juutuuber Arif Zahir, vahendab NME.

Mike Henry ütles, et tumedanahalised näitlejad peaksid hääle andma tumedanahalistele tegelastele. See oli ka põhjus, miks ta rollist loobus.

Arif Zahir, kes on oma YouTube'i kanalil Cleveland Browni häält korduvalt järele teinud, liitub Fox telekanali sarjaga 19. hooajast. Mike Henry jätkab "Perepeas" Bruce'i ja Herberti häälenäitlejana.

Arif kommenteeris rolli saamist: "Esiteks, ma olen igavesti tänulik selle eluvõimaluse eest. Kui ma kuulsin, et Mike Henry loobub Cleveland Browni, minu lemmik tegelaskuju rollist, olin ma šokeeritud ja kurb ning arvasin, et ma ei näe seda tegelast enam kunagi."

"Kui mina kuulsin, et ma saan rolli? Ma olin kirjeldamatult õnnelik. Mike, sa lõid midagi tõeliselt erilist ja ma loodan seda pärandit au sees hoida. Rich Appel, Alec Sulkin ja Seth MacFarlane, tänan teid kingi eest. Miljonitele sarja fännidele, ma luban, et ei vea teid alt," lisas ta.

"Perepea" üks suurimaid konkurente teleekraanil "Simpsonid" vahetas samuti ühe mustanahalise rolli välja. Homeri töökaaslasele ja Lenny suurele sõbrale Carl Carlsonile annab edaspidi hääle Alex Désert.