Televaatajad on saatetegijailt küsinud, kui palju peresid esinemisel juhendatakse, lauluõpetaja Kelli Uustanist oligi juttu eelmises TeRas. Seekord tutvustame liikumise seadjat Kristin Pukkat, kes on tantsijana osalenud muusikalides „Linnupuur“, „Miss Saigon“, „Chicago“, „Fame“ jpt. Koreograafia loojana aga muusikalides „Tutvumiskuulutus“, „Nii on meil moes“, "Kaunitar ja koletis" ja “Sotspop”, Rakvere teatri draamaetenduses „Mina, naine“. Ka Vähiliidu suurejooneliste heategevuskontsertide liikumisseaded on Kristini töö, samuti saates “Laululahing”. Veel on ta lavastanud "Tähed jääl" avanumbreid, seadnud tantse kruiisilaevadele ning osalenud soomlaste saates "Tanssi peppu pieneksi" treeneri ja koreograafina. Selle kõige kõrval on Kristin loonud noorte tantsuetendusi, osalenud telereklaamides ja muusikavideotes, tantsinud veel mitmel pool mujal. On olnud jazztantsu treener Estonia balletitrupile, muusikaliartistidele, Tallinna Ülikooli ja lavakunstikooli tudengitele ning õpetanud mitut lauljat, kes on esindanud Eestit Eurovisioonil. Kristini koolitee on samuti huvitav, ulatudes New Yorgi Broadway tantsukeskusest kuni L.A., Nice´i ja Stockholmini.

Kristin Pukka kiidab “Perepeo” toredaid ja andekaid peresid, kel jagub julgust tulla televisiooni. “Kõigepealt alustab esinejatega tööd Kelli Uustani, mina sekkun poole proovi pealt, kui laulud on enam-vähem selged. Kuulates tekib silme ette pilt, mismoodi laulu esitus välja võiks näha. Kas staatiline, sest laul ise on nii võimas, või lavastan juurde šõu, mis toetaks laulu sisu,” kirjeldab Kristin ja lisab, et mõnel perel on endal juba kindel nägemus valmis, mismoodi laval olla. “Olen õnnelik, et puutun kokku inimestega, kellest õhkub siirust ja tahet teha seda, mis neile meeldib, julgust katsetada, ületada piire ja panna end proovile, sest see inspireerib mind kõige rohkem.”

Tuletame meelde, kes asuvad võistlema. Perekond Tints esineb koosseisus pereema Birgitta, tütar Bibi ja pojad Are ning Freddy. Pereema töötab huvijuhina Paldiski Gümnaasiumis, armastab tantsida ja mängib mitut pilli. Bibi on kahe lapse ema ja töötab muusikaõpetajana Paldiski lasteaias, oskab mängida klaverit, väikekannelt ja rütmipille. Tudeng Are jõuab tegutseda ka matkajuhina Elamuspangas, huvitub muusikast, teatrist, spordist. Pere noorem poeg Freddy õpib ja töötab ning lööb venna kõrval kaasa Elamuspanga tegemistes. Temagi on muusika- ja spordipoiss, kellele meeldivad ka filmid ja tehnika.

“Dvinis” laulavad armeenia juurtega õed-vennad Tamara Bezljudova ja Mikael Bezljudov ning Stefania ja Stefan Airapetjan, kes kõik elavad Eestis. Tamara on 15-aastane, õpib rahvusvahelises koolis International School of Estonia ja tema aasta noorem vend on põhikoolis. Stefania on 18-aastane Georg Otsa nimelise muusikakooli õpilane ja saate "Tallinn I'm famous" võitja. Stefan õpib Viljandi põhikoolis ja on 14 aastat vana. Kõik Dvini liikmed mängivad viiulit ning on oma ansambliga edukalt esinenud mitmel pool Eestist kaugemalgi.