Oktoobri lõpus Tallinnas toimunud nelja päeva pikkune võtteperiood kulmineerus Pet Shop Boys'i video esmaesitlusega 9. novembril BBC 1 telekanalis. Video, mille koreograafia lõi Tallinna Tantsuakadeemia juht Märt Agu ning mille režissöör on Peeter Rebane, on pälvinud kiiduavaldusi nii Eesti kui ka rahvusvahelises meedias. Laulu singel ilmus ametlikult üleeile, 29. novembril.

"Making of" video valmimisel osalenud reklaamiagentuuri IVY Creative Collective loovjuhi Marko Russiveri sõnul oli tegemist nii-öelda tundmatus kohas vette hüppamisega, kuid väljakutse võeti rõõmuga vastu. Nelja päeva vältel tuli videolindile saada iga huvitavaim detail.

"Tants, filmimine, emotsioonid, meeskonnatöö - seda kõike ei saa ju uuesti filmida, kui nad on juba korra tehtud. Iga detaili jaoks on sellisel intensiivsel võtteplatsil vaid üks võte," sõnas Russiver ja kinnitas, et kogu võttegrupp ja tantsijad ei lasknud võtteperioodi jooksul kordagi tempot alla ning näitasid ennast äärmiselt professionaalselt. "Oleme IVY tiimiga siiralt tänulikud nii Peeter Rebasele, Märt Agule, Pet Shop Boys'ile kui ka Virgin Records'ile äärmiselt hariva ning kogemusterohke projekti eest," lisas ta.

Vaata "making of" videot SIIT!