Piret (Inga Lunge) ja Artur (Hellar Bergmann) naudivad elu oma uues kodus. Kuigi kõik tundub imeline, varjutab Pireti tuju mure sõbranna Marleeni (Liis-Katrin Avandi) pärast, kellest ta pole ikka veel midagi kuulnud.

Erik (Indrek Sammul) on aga endiselt pöörane. Tema arvates laheneksid kõik probleemid kui keegi talle tema suure visiooni elluviimiseks raha annaks. Ema Maimu (Leila Säälik) teeb abitu katse pojale aru pähe panna, aga selle peale jookseb Erik oma armukese Riina (Angelika Mikk) juurde. Mis toimub aga Kertu (Liis Haab) hinges, seda Erik ei tea...

Mari (Elisabet Reinsalu) abikaasa Indrek (Vladas Radvilavicius) astub otsustavalt Mari ja Barbi (Liina-Riin Olmaru) suhte vahele. Indrek on mees, kes sõnu niisama ei loobi ja peab kasutusele võtma vahendid, millest ta isegi lugu ei pea.
Emotsioone ja üllatusi jagub ka Haapsallu, kus Alberti (Ain Lutsepp) uus kaasa Inna (Piret Rauk) saab ka ise aru, et “haavatud” Sirje (Rita Rätsepp) on üks suur manipulaator, kes ei jäta kasutamata ühtegi vahendit õnneliku paari suhte lõhkumiseks.

Kodumaine hittsari “Pilvede all” on Kanal 2s kolmapäeviti kell 21:30..