Kirbits tutvustas telesaates "Õhtu!" oma kehastatavat tegelaskuju, kes on Kertu töökaaslane ja siseneb sarja suure pauguga. "Mu tegelane on selline, et ta tuleb pauguga, aga võib sama kiirelt ka kaduda."

Kirbits kirjeldab, et Siiri on psühholoogiakliiniku administraator ja Kertu sõbranna, kes suhete osas nõu annab. "Teoorias on ta väga hea, aga praktikas enamjaolt üli halb." Saates näidatud lühikesest klipist oli näha, et Siiril tekivad õrnemad suhted ka Kertu endise mehe Erikuga.

Kirbits tunnistab, et kardab veidi tulevast hooaega, sest tulemas on küllaltki omamoodi juhtumid. "Ma natuke kardan seda tulevast hooaega. Kuna inimesed ikkagi võtavad üsna tõeselt seda, mida nad telekas näevad, sest näitlejad ju mängivad nii hästi. Kui ma enda seda teksti ja seda olukorda vaatan, siis ma hoian ikka kahe käega peast kinni. Asi läheb ikka päris... Mul ema juba natuke toonitas, et võiksin vaadata oma käitumist."

Kirbits avaldas, et juba on kohtunud ka fänniga, kes teda eriti meelitavalt kiitis. "See oli meesterahvas, ligines, tahtis pilti teha, mu esimene fännipilt. Ja sosistas kõrva, et kui sind välja kirjutatakse, siis ma olen väga kurb."