“Pilvede all” seitsmes hooaeg jõuab täna lõpule. Pireti (Inga Lunge) eluunistus on täitunud. Ta leidis endale mehe, kes tahab temaga samu asju – abielu, oma perekonda ja kodu. Sõbranna Marleeni (Liis-Katrin Avandi) abiga on pulmade ettevalmistused täies hoos.

Ometi varjutab Pireti pulmaõhinat tema õdede Kertu (Liis Haab) ja Mari (Elisabet Reinsalu) elud. Kertu viskas Eriku (Indrek Sammul) kodust välja ja mees kolis ema Maimu (Leila Sääsk) juurde. Ometi saab ka Maimu mõõt täis ja ta kihutab poja enda juurest minema. Kas Erik leiab tee tagasi koju või hoopis oma endise ülemuse Maria (Kersti Heinloo) rüppe?
Ka Mari on segaduses. Ta lahkus kodust ja nii peab Indrek (Vladas Radvilavicius) üksi hakkama saama nende imearmsa tütre südamevalu ja igapäevaeluga. Kas Mari tuleb tagasi või on ka see suhe alatiseks läbi?

Albert (Ain Lutsepp) ja Inna (Piret Rauk) on aga oma rahu leidnud, kui vaid Sirje (Rita Rätsepp) ei oleks ikka ja alati seal, kus on nemad. Sedapuhku on Sirje saanud tööd kohvikus, kuhu Albert ja Inna otsustavad lõunatama minna. See lõuna on aga tänu Sirjele selline, mis jääb neile kõigile veel pikaks ajaks meelde.