Saate parimaks küsimuseks valis televaatajate võistkonna "advokaat" Tele2 kommunikatsioonijuht Hans Saarvelt videoküsimuse, mille küsis Gert Schulz Tartust. Gerdi sõber käis Aafrikas Rwandas ja rääkis ühest sealsest väga levinud ja igapäevases kasutuses olevast esemest. Selle eseme valmistamine on väga lihtne – vaja läheb ainult puupulka ja kruvi. Gert soovis teada, millisel otstarbel rwandalased seda eset kasutavad. Tarkade võistkond kaalus pikalt, võttes kasutusele ka varem teenitud lisaminuti. Vastuseks pakkusid nad mõõteriista ja kaotasid sellega punkti Televaatajatele. Õige vastus oli pudeliavaja.

Stuudiovõistkonna "advokaat", ajakirjanik ja raadiosaatejuht, Kuldmikrofoni laureaat Erki Berends valis parimaks Tarkade võistkonna mängijaks Peeter Simmi, keda laulja ja helilooja Tõnis Mägi premeeris Tõnu Õnnepalu raamatuga "Mandala".

Tuleval pühapäeval, 14. aprillil mängivad televaatajate vastu: tantsuõpetaja Märt Agu, näitleja ja lavastaja Roman Baskin, teleajakirjanik Imre Kaas, mälumängijad Hugo Tang ja Marko Siil ning võistkonna kapten Tiit Naarits.

"Mis? Kus? Millal?" on Kanal 2 ekraanil igal pühapäeval kell 20, kohes pärast huumorisaadet "Heeringas Veenuse õlal".