Lauljatar Gerli Padar ja tema elukaaslane Martin Parmas on saatesse kaasa võtnud lapsed Amanda Rebeca ning Camilla Miranda. Martin ja Gerli arutlevad laste saamise ja kasvatamise teemal ja jagavad meiega lõbusaid lugusid. Sõna saab ka pere vanem tütar Amanda, kes esitab saates ka fantastilise peotantsunumbri.

Eesti oma Schwarzenegger kulturist Ott Kiivikas selgitab, milline näeb välja kulturistide igapäevaelu ja miks tuleb end enne võistlusi pronksikarva võõbata. Lisaks saame teada, mida eestlane harilikult spordiklubis valesti teeb. Kiivikas pistab Jõekalda ja Margnaga rinda lustakas Twisteri mängus. „Kes viimasena kummuli kukub, on võitja!“ selgitab Arlet Palmiste mängu peamist reeglit.

Tunnustatud moefotograaf Toomas Volkmanni arvates peaks olema hea foto nagu novell. Juba mõnikümmend aastat fotograafina tegutsenud Toomas meenutab, kuidas enne õige kutsumuse leidmist proovis ta kätt nii arstiteaduses kui ka bioloogias. Kristjan ja Teet on stuudiosse võtnud kaasa ka oma parimad fotod, et Toomas saaks anda neile professionaalse hinnangu.

Armastatud eesti laulja Vaiko Eplik sai alles hiljuti presidendilt teenetemärgi. Eplik avaldab seiga, mis pani teda südamest naerma. Et reede õhtule vääriline punkt panna, esitab Vaiko esmakordselt loo, mida on pikka aega varasalves hoidnud. Kas just see lugu peaks kõlama järgmisel Laulupeol?

„Nädalalõpp Kanal 2ga“ on eetris reedeti kell 21:30.