Täna õhtul soovitab Publik vaatama minna täiskasvanuile mõeldud ööprogrammi "Late Night Love Club". Hilisõhtune ööprogramm täiskasvanutele puudutab emotsionaalselt ja eneseirooniliselt inimkonnale igipõliseid teemasid – armastust, inimsuhteid, iha ja seksi. Koorime lahti publiku erootilise alateadvuse ja varjatud ihad ning laulame ülemlaulu põlvist nõrgaks võtvale armastusele.

Kas sind vaevab küsimus, kuidas äratada taas üles kirelõõmad, mida on jahutanud 25 aastat kestnud abielu? Kui mitte veel mitte täna, aga mis siis, kui see juhtub homme? Öeldakse, et iha nõuab alati kolme osapoolt – peale kahe armastaja ka annust fantaasiat. Ja fantaasia on midagi, mille käsitlemises animategijad on vilunud profid. Animated Dreamsi õhtune programm on selgelt mõeldud üle 18-aastasele vaatajale ning toob kinolinale kirge ja huumorit. Ja kuna naer on terviseks, siis laupäevane Love Clubi sõsarprogramm "Late Night Comedy Club" peaks novembrikuises Eestis lausa kohustuslik olema.

"Late Night Love Club" linastub reedel ja pühapäeval kell 21:00 kinos Artis. "Late Night Comedy Club" linastub aga laupäeval kell 21:00 kinos Artis.

Juba täna õhtul on Kanuti Gildi Saalis algusega kell 19.30 võimalik nautida Tallinna Uue Muusika Ansambli (TUMA/ENMT), InnerSound Festivali ja Animated Dreamsi koostöös valminud kinokontserdil "Silent Movie Night" üle Euroopa kokku tulnud muusikute live’ist saadetud animatsiooni- ja videokunsti.

TUMA palus heliloojatel luua filmidele uusi helindusi ning animaatoritel uut visuaalset poolt juba eksisteerivatele paladele. Loomeprotsessis osalesid muusikud ja kunstnikud nii Prantsusmaalt, Küproselt, Saksamaalt, Iisraelist kui ka Eestist. Õhtu tähtsündmused on Eesti animaator Priit Tendri filmi “Linnugripp” esilinastus, millele on muusika loonud Märt-Matis Lill, ning Austria päritolu videokunstniku Rainer Kohlbergeri visuaalne live-performance. Kohal on ka prantsuse helilooja Brice Catherin. Esitamisele tulevad veel tööd kunstnikelt-filmitegijatelt nagu David O'Reilly ja Kiwa Noid. Heliloojatest on oma panuse andnud Alexander Schubert, Yair Klartag, Ove-Kuth Kadak, Sabina Ulubeanu ja Diana Rotaru.

Piletid saadaval PILETILEVIS ja enne üritust kohapeal.