Muidu alati entusiastlikku ja mõnusat Reikopit on vahepeal tema vürtsika ütlemise pärast pahatahtlikuks peetud. Miks küll nii? "Mõnikord ikka antakse tagasisidet, et olen pahatahtlik. Enamasti poliitikute fännklubide poolt," nendib ta. "Ma ei ole kunagi teadlikult intervjueeritavate vastu pahatahtlik," kinnitab ta, ent lisab, et mõnikord on seda siiski juhtunud, kui eetris räägitakse lolli juttu. "Kui inimene piltlikult öeldes valetab ekraanil, siis ei peagi heatahtlik olema," leiab ta.

"Ma ei taha põhimõtteliselt olla tööl teistsugune inimene, kui ma olen päriselt. Kui ka teeme katseid, siis üritame reageerida nii, nagu päriselt. Ajakirjandus peabki olema nagu inimesed päriselt on - kui miski on halb, siis nii ütlemegi," rääkis Reikop.

Televisioonis töötada meeldib talle väga. Reikopi sõnul usaldab vaataja, kui kord tema süda võita, teletegijaid inertsist veel aastaid - milline meeldiv väljavaade!

Saatejuht kinnitas, et see ongi nende igapäevase väga tiheda ja kiire töö eesmärk - et vaatajatel oleks põhjust usaldada ning alati põhjust televiisor nende pärast lahti teha. "Tööd teeme päeval telemajas. Õhtul on puhas lõbu ja rõõm: lõbu on Grete ja rõõm olen mina!"