Naine juhatas saate sisse naljatades, et ennemuistsest ajast saatejuhid juhivad praeguseid saateid ning tema kuulub juba antiikaega. Park meenutas skandaalset noortesaadet "Info", pärast mida ta eetrikeeldu sai ja lahti lasti. Palju ilusaid mälestusi toob Tiinale senimaani saade "Stuudio", kuid tema tõeliseks armastuseks on siiski reisisaated.

Park juhtiski "Prillitoosi" nagu reisisaadet ning viis vaataja erinevatesse looduskaunitesse paikadesse huvitavatele natuuridele külla. Maalikunstnik ja graafik Aili Vin tunnistas, et televisioonis osalemise asemel tahtis ta lihtsalt Tiinat näha - ilmselt nagu ka tänase "Prillitoosi" vaatajad. Tiina viis Ailile kingituseks pudeli vett ja ütles, et igavese nooruse säilitamiseks tuleb juua 2 liitrit vett päevas, mis kõlas ilukirurgia sõltlase suust küll irooniliselt.

Samuti filosofeeriti Linnar Priimäega vanaduse üle, millest mitte nii ootamatult sai Priimäe monoloog: "Vanadus on võimalus vaadata oma elu kui terviku peale. Mõtestada, kes ma olin ja mis ma peaksin veel tegema, et oma jälg jätta." Tundub, et ka Tiina vanaduse üle pikalt ei muretse, sest tema sõnul peab vanadusse suhtuma huumoriga ja hoolimata valutavatest kontidest teesklema, et on lõbus ja tore olla.

Rõõmsameelset Tiinat oli põnev "Prillitoosi" juhtimas näha, sest telediiva olemus on ajaga soojemaks ja iroonilisemaks läinud, mis teeb temast meeldiva saatejuhi, kellega tahaks isegi juttu puhuda. Tiina viskas saate jooksul mitmeid kilde, mille tagant võis kuulda ka kurbuse nooti: "Üksikul naisel tuleb igasuguseid töid teha," lausus Tiina, kes võttis kirve ja asus puid raiuma. "21.sajand pidi olema üksikute inimeste sajand."