"Tulid kosmosest mõtted, ufode poolt paigutati pähe," rääkis Tolk, kuidas sarja tegemise idee alguse sai. "Hirmsasti treitakse igast sarju, miks siis meie ei võiks seda teha?" lisas Maimik ja pistis järele: "Telesari on uus kino!" 

Seriaal räägib Tartus elavast noorest abielupaarist, kes omavaheliste suhete ja eneseteostuse pöörises kuidagi kursile püüavad jääda ning nende kaksikutest poegadest, kelle kasvatamine mõlemale kohati üle mõistuse käib. Kui palju sarja režissööride-stsenaristide endi pereelu ekraanil näeb? "Jaa, saab ennast välja elada läbi kunstitõe, elutõe endast välja lasta," nõustub Tolk, et sari pakub omajagu katarsist ja tunnistab, et mõned dialoogikatked, mida järgmisest nädalast ETV ekraanile jõudva sarja näitlejad esitavad, pärinevad otse tema koduseinte vahelt. "Mulle on alati meeldinud perekond ja lapsed ja kõik need nunnud asjad. See on see, mis lahutab meid surmast," lausub Maimik kuldsed sõnad. 

Kuula, mida sarja loovtandem veel rääkis, tutvu seriaali noorimate osatäitjatega ning saa teada, kuidas neil vahet teha: