Publik kohtus Louisaga PÖFFi festivalikohvikus Stalker, et pisut filmist, Tallinnast ja oma tulevikuplaanidest rääkida.

Vaid 26-aastasel ameeriklannal Louisal on seljataga juba hulk filmi- ja telerolle nii sõltumatutes lühiteostes kui ka kassahittides, sh näiteks "Woodstocki vallutamine" ning legendaarne krimisari "Law and Order". Praegu tuuritab neiu mööda festivale, tutvustamaks oma uusimat filmi "Kuningas Kelly", kuid juba uuel aastal on Krausel välja tulemas kaks uut filmi ("Bluebird" ja "You Can't Win"), milles ta mängib kõrvuti selliste tuntud näitlejatega nagu John Slattery ("Meeleheitel koduperenaised", "Seks ja linn") ning Michael Pitt ("Keeluaja kuningas", "Naljakad mängud"). Viimasega on Krausel filmis koguni kuum armustseen, millest miljonid naised kinoekraanide ees vaid unistada võivad. Õnnelik tüdruk!

Vaata PUBLIKU intervjuud Louisa Krausega (inglise keeles):

Hullumeelse libadokumentaali ehk mockumentary "Kuningas Kelly" (King Kelly, USA 2012) peaosaliseks on Ameerika keskklassi perest pärit tütarlaps Kelly – wannabe-internetistaar, kes teenib raha veebikaamera ees striptiisi tegemisega. Kui tema endine poiss-sõber Ryan varastab USA iseseisvuspäeval Kelly auto, mis on muuseas täis kohaletoimetamist vajavaid narkootikume, asuvad Kelly ja tema parim sõbranna Jordan meeletule tripile, mis on täis narkootikume, seksi ja kummalisi ameeriklasi. Film koosneb suuresti iPhone’iga filmitud stseenidest ning annab suurepärase pildi Ameerika noorte ja YouTube’i generatsiooni maailmast.

Eestlastele torkab kindlasti silma ka filmi algustiitritest läbijooksev klipp Harry Egipti legendaarsest jäätisereklaamist, milles Ingrid Nigola (Tõniste) jäätist limpsab.

Vaata "King Kelly" treilerit: