Head muusikat saab nautida nii Michael Buble jõulukontserdit jälgides kui ka „Eesti muusikaauhinnad 2014“ galat vaadates. Spetsiaalselt jõuludeks salvestas TV3 saate „Karavani jõululaulud“, kus ansambel Karavan taaselustab legendaarsed jõululaulud, millega laulis bänd end eestlaste südamesse juba aastakümneid tagasi. Kes ei mäletaks "Kauneid jõule" kassetti, mis igas kodus pühadeaega kuulutas. Sel talvel tuleb Karavan koos Getter Jaani ja Uku Suvistega just nende tuttavate ja nostalgiliste lugudega üle 26 aasta taas rahva ette. Kontsert on eetris neljapäeval, 25.12 kell 13.15.

Traditsiooniliselt on TV3 jõulunädalas komöödia „Üksinda kodus“, „Jääaeg: jõulueri – mammuti jõulud“ ning „Visa hing“ kolm filmi (23.,24., ja 25.12 kell 21.30) Tele-esilinastustest näeb jõululaupäeva hommikul animafilmi „Monster High: kõhe sulandumine“ (Monster High: Freaky Fusion), esimesel jõulupüha hommikul „Ilja Muromets ja Röövel-Ööbik“ (Ilya Murometz And Solovey Razboinik) ning teise jõulupüha hommikul filme „Dobrõnja Nikititš ja kolme peaga lohe“ (Dobrinya Nikitich I Zmey Gorinich) ja jõulufilmi „Jõulunoodid“ ; erilise üllatusena näeb pühapäeva hommikul USAs 1950. aastal valminud animafilmi „Tuhkatriinu“ (Cinderella).

Filmivalikus on veel näiteks ka „102 dalmaatsia koera“, animafilm „Autod“, muusikafilm „New York, New York“ Liza Minnelli ja Rober De Niroga, romantiline komöödia „Armastus on see…“, fantaasiafilm „Alice imedemaal“, joonisfilm „Karupoeg Puhh“, põnevik „Kõrvalmõjud“ jpm.


INGLITE AEG, TV3s esmaspäeval, 22.12 kell 20.00

Heategevuslikus laulusaates on meil kõigil võimalik aidata kolme Eestimaa peret, kelle eluteele on saatus veeretanud katsumusi, millest vaid oma jõududega on väga raske välja tulla. Saate jooksul on avatud annetustelefonid, et inimesed, kes saavad aidata, võiks seda teha. Helistades vastavale numbrile ekraanil saab abivajajaid toetada 5, 10 või 25 euroga. Kogunenud summa jagatakse võrdselt kõigi abivajajate vahel ja nii on selge, kuhu annetus jõuab. Märkame ja aitame, sest on ju inglite aeg!

Liinid on avatud 20.12-31.12. Annetada saab järgmistele numbritele helistades:
900 7300 – 5 eurot
900 7305 – 10 eurot
900 7310 – 25 eurot

„Inglite aja“ abivajajad on:
Liikumispuudega Hannes (21-aastane) ja tema 62-aastane ema Vaike Saaremaalt unistavad erilisest trepironijast, mis vabastaks ema talle üle jõu käivatest füüsilistest pingutustest .
2-aastane Andreas Tallinnast (ema Mare Leiten) loodab lahkete annetajate abile, et tema armastavad vanemad saaksid jätkata kallist, kuid pisipoisi normaalseks arenguks hädavajalikku ravi Ameerikas. 


Tulekahjus puupaljaks põlenud Kulla Kristina (40-aastane) Kohatu külast Märjamaa vallast pere on aga talvel koos kolme väikese lapsega sunnitud elama keset paksu metsa asuvas elamiskõlbmatus majas. Eriti unistavad lapsed korralikust WC-st ja pesemisruumist.
Heategevussaadet juhib Keili Sükijainen ning saates esinevad armastatud lauludega Ott Lepland, Maarja Liis Ilus, Liisi Koikson, Koit Toome ja Mart Müürisepp.
Märkame ja aitame, sest on ju inglite aeg!

EESTIMAA UHKUS, pühapäeval, 28.12 kell 19.30
Tänavu jõuab TV3 ning EMT ja Elioni koostöös vaatajateni juba kümnes heategevusgala „Eestimaa uhkus“. Tegemist on aasta kõige südamlikuma telesaatega, kus tänatakse ja tunnustatakse neid eestimaalasi, kes on kangelasliku käitumise ja õilsate tegudega teistele eeskujuks. Olgu nendeks siis väikesed või suured elupäästjad, nõrgemate kaitsjad, kaaskondlasi innustavad külasädemed – kõik head inimesed, kes on teinud rohkem, kui neilt oodata oskaks. Tallinna Reaalkooli aulas tunnustatakse heategijaid auväärt publiku ees, kangelastele esinevad muusikud ning liigutavat õhtut juhivad Annely Adermann ja Märt Treier.