Kui režissöör Brian De Palma film ”Patune kirg“ esilinastus Veneetsia filmifestivalil, tekitas see publiku seas kirgi ning ärgitas diskussioone oma erootilise süžee pärast. Ka Rachel McAdams´i jaoks polnud filmis kaasategemine provokatiivse teema pärast just kõige lihtsamate valikute hulgast, kuid tema valiku tegi kergemaks kaasnäitleja Noomi Rapace („Lohetätoveeringuga tüdruk“), kellega nad on ennemgi ühistes projektides osalenud. „Christine´i mängimine oli väljakutse. Ta on kuidagi kurjakuulutavalt provokatiivne ja nartsissistlik. Minu jaoks tundus, et minu karakter soovis seksist rohkem omada oma töötajat Isabelle´i. Ainuke inimene, kellega tundsin, et saan selle osa välja mängida oligi Noomi, kuna ta tegi selle lihtsaks. Mina olin küll närvis,” avaldas Rachel.

Filmi režissöörile Brian De Palma´le jäi Rachel McAdams silma filmist „Õelad tüdrukud“, kus Rachel mängib keskkooli populaarseimat ning silmakirjalikumat tüdrukut. Režissöör meenutab, et talle jäi kustumatu mulje tema karakteri halastamatust iseloomust ja viisist, kuidas Rachel teda mängis. 

Kahe naise, Isabelle´i ning Christine´i vahelised pingelised situatsioonid filmis on paljuski sündinud imporvisatsioonist. „Brian lasi meil palju katsetada ning see oli tore,“ rääkis Rachel McAdams. Režissööri sõnul tulid naised võtetele oma dünaamikaga ning kuna nad tundsid üksteist eelneva koostöö tõttu, siis üllatasid nad teda ennastki.