Rain Tolk sõnas Kroonikale, et filmitegemine oli inspireeriv ja omal moel ka veider kogemus. “Kuivõrd “Teneti” teemadeks on ajakõvera painutamisel tekkivad paradoksid, ilmnesid need ka minu jaoks väljaspoole filmireaalsust - päriselu omandas irreaalse mõõtme kui Laagna kanalis võtteplatsil viibisin. Vaatasin alguses, et näed siis - terve kanal on liiklust täis. Hakkasin teiste näitlejatega juttu rääkima ja võileibu sööma, kui märkan äkki - kõik autod, mis kanalis on, sõidavad tagurpidi. Selgus, et kogu see autopark oli seal filmi tarbeks, mitmed neist ka spetsiaalselt tagurpidi sõitmiseks ümber ehitatud.”

Filmis mängis Tolk politseinikku, kelle üheks ülesandeks oli peategelane kinni püüda.
“Tegemist oli märkimisväärse elukogemusega. Kui palju sellest filmi sisse jäi, peab igaüks ise järgi tšekkama," ütles ta.

Tolk valiti filmi castingu käigus, kus lisaks temale oli veel teisigi näitlejaid, kes olid kõik enam vähem samast vanusegrupist. Castingul antud ülesanded on aga konfidentsiaalsed. “Ütlen vaid nii palju, et mängus oli eestipoolse produktsioonifirma ohtlik femme fatale.”

Nolani kohta ütles Tolk, et tegemist on improvisatsioonilise lavastajaga. "Kui mingid uued ideed tal pähe tulevad, siis laseb ta elul asja juhtida. Tal ei ole see film peas sekunditäpsusega valmis, nagu Alfred Hitchcockil. Tõde selgub tihti ka proovide käigus,” ütles Tolk.

Filmi eelarve oli üle 200 miljoni dollari, ning Tolgi sõnul tekitab nii kallis filmis enda nägemine natuke sürreaalse tunde. Kuid võtteplatsil lavastajaga konkreetse stseeni üle arutledes ei mõtle ju selle peale, kas filmi eelarve on veerand miljonit või sada tuhat.