"Ükskõik, mis ka ei juhtuks, Onlyfansi kontost räägin täna viimast korda. Rohkem ma sel teemal kuskil sõna ei võta. Vahet pole, kui palju ma seal teenisin ja kuidas mul sellega läheb," räägib Nau oktoobrikuus tehtud skandaalsetest fotodest ning internetileheküljest, mida ta on kasutanud nende müümiseks.

Tõsielustaar tunnistab, et ta tegi fotode tegemise hetkel tegi ta seda, mida ta tegema pidi. "Võimalik, et see oli vale liigutus, võib-olla ma ei oleks pidanud seda tegema, aga tahan öelda, et mul on tulevikus sellised plaanid... oleks parem, kui lihtsalt seda mu teele ette enam ei tule," arvab ta nüüd.

"Ma üritan selle võimalikult sügavasse minevikku toppida ja ongi nii," ütleb Nau ning lisab, et hetkel veel konto töötab, kuid uuel aastal võib see ära kaduda.

Siiski tunnistab "Rannamaja" kõmuliseim tegelane, et rahaallikana oli see hea koht. "Alati, kui tahad endale midagi head lubada, siis vaatad, et Onlyfans, laed raha alla ja lähed poodi. Mul oli valida, kas see raha või minu imidž ja ma tegin oma valiku."