Mitu kuud varem filmitud "Rannamaja: Raju reede" neljas episood leidis aset Rakveres. Ada-Marie Nelke ja Seidi Voogre juhendamisel hakkas kaaslast otsima Aleksander. Seda tehti kohalikus MLounge'is.

Kes saadet näinud, siis teavad, et nägusal Alexil polnud kaaslase leidmine sugugi raske. Juba õhtu alguses leidis natuke joobunud noormees enda kõrvale Katriini. Õhtu oli noorte jaoks lausa nii hea, et nad lõpetasid selle koos Aleksi hotellitoas.

"Raju reede" puhul on tehniliselt tegu kohtingusaatega, kus kaaslast otsitakse pikemaks kui üks öö. Aga seni ei ole saatekülalistel nii õnnelikult läinud kui Aleksil.

Natuke pärast seda, kui saade TV3 eetris avaldus, reageeris videole omapärase huumoriga ka Andrei Zevakin, kes on seda ka eelmiste episoodidega teinud. Andrei video all võttis sõna ka saates osalenud Katriin, kes avaldas, mis pärast saadet tegelikult juhtus.

"Mis ma tegin oli see, et ma läksin koju kaineks saama ja järgmine päev tööle. Ja suhtesse läksin kuskil 3-4 kuud hiljem. Aleksiga suhtlesime max tund aega peale filmimise lõppu," kommenteeris Katriin Andrei video alla.

Loomulikult oli ka neid, kellel jagus Katriinile kriitikat. Aliina nimeline naisterahvas tõi välja, et Katriini ootas kodulinnas kaks meest. Melanie arvas, et Katriin oli tema teada lapseootel. Üks kasutaja imestas, kuidas Katriin Aleksiga kokku ei jäänud.

Katriin võttis kriitikat kerge huumoriga. Ta vastas, et saatesse ei lähegi keegi armastust ega kaaslast otsima.

Kui Katriinil paluti siis kuulus olles kriitikat paremini taluda, siis vastas neiu, et tema küll mingi kuulsus pole.

"Kuulsusel ja tavainimesel on tohutu vahe ning ma kuulun endiselt selle teise nimetatud valdkonna alla. Les arvab, et keegi sealsetest osalejatest on nüüd kuulsad, siis sorri, teil "kuulsustest" väga vale arusaam," selgitas Katriin.