Seitsmendas episoodis kolivad majja uued osalised Doris ja Karmen, kes valiti saatesse Oskari ja Taneli poolt. Algselt endale meessoost kaaslase majapeolt valinud Toomas pidi jääma tühjade kätega, sest saatemeeskond sai aru, et tegemist on vaid sõpradega.

Draama algas siis, kui terve hooaja vältel üksinda olnud Hanna saadeti tahvli poolt koju. Kuigi Helena oli konkurendi lahkumise üle pigem rõõmus, siis ootamatult otsustasid tema ja Viktoria uusi neidusi üle kuulama hakata. "Rääkige meile, miks te siia ronisite?" uuris Viktoria ülbel moel, ka Helena teatab üleoleval moel: "Uued tüdrukud räägivad!". Erinevatest klippidest on näha, kuidas Viktoria ütleb Taneli kaaslasele Karmenile, et ta on sitt.

Uued neiud aga sellist ülbet ülekuulamist ei sallinud. "Nagu what the fuck, ma tulin siia samadel põhjustel, mis sina," selgitas pihikaamerale Karmen.

Viktoria ja Helena käitumist ei sallinud silmaotsastki uued kaaslased valinud Oskar ja Tanel, kes panid neiud paika. "Viktoria ja Helena on end täiesti segikamminud," selgitas Oskar pihikaamerale. Turvakaameratelt on näha, kuidas ta käseb draama tekitanud neiudel maha istuda ja rahuneda. "Aitab küll! Võtke ennast fucking kokku!" karjus ta neiudele.

Järgmisel päeval oli neidudel veel õigust üle ning nad soovisid, et kõik saaksid vaadata videolt eelmisel õhtul filmitud materjali. Kuigi duo arvas algselt, et nemad on kannataja pool, siis klippe vaadates mõistsid nad, et nemad olid jälle üle piiri läinud.

Kuid see ei jäänud seitsmenda episoodi ainsaks draamaks. Algselt majja Taneli kaaslaseks tulnud ja temaga ka romantilisel kohtingul käinud Karmen leidis, et tal on tunded hoopis Toomase vastu. Noored käisid ka salaja erinevates tubades suudlemas ja kahekesi aega veetmas. Lõpuks võttis Toomas julguse kokku ning andis nende sebimisest teada ka Tanelile.

Kuigi Tanelil ei jäänud muud üle, kui lasta Toomasel ja Karmenil edasi sebida, siis tegelikult tõdes nii tema kui ka Oskar, et Toomast ei saa enam sõbrana usaldada. Ka Oskari uus kaaslane Doris avalikustas, et Toomas oli soovinud teda suudelda.