Septembrist TV3 kanalile jõudvat tõsieluseriaali saavad fännid juba eilsest näha eksklusiivselt voogedastusteenuses Go3.tv. Selle hooaja osalised on kaaslaste otsingul palju aktiivsemad. Juba avaosas hakkab sädemeid lendama vallatu klubitantsija Helena ja naistemurdjast Toomase vahel. Eelmisest hooajast võeti siiski nii palju õppust, et valvekaamerate eest põgeneti mitu korda WC-sse „hambaid pesema“.

Teisi saates osalejaid noortel armunutel siiski petta ei õnnestunud. Hommikul käisid kaunitarid Hanna ja Viktoria tegevuspaika üle vaatamas. Meisterdetektiivid nägid öiste seikluste jälgi nii ümberlükatud aerosoolis kui põrandal vedelevas kasutatud tualettpaberis. Varjatud kaamerale antud tunnistuses lükkas Helena kõik tõendid ümber. Tema sõnul ei saa vetsus mingeid jälgi olla, kuna vahekord oli… oraalne!

Treilerist näeme, et esimese osa armuhetked ei jää kaugeltki viimaseks, mis sel hooajal kaamerasse jäid. Tundub, et meie staarid on tõesti kaaslase otsingul saatesse tulnud, kuna hooaja jooksul jõuab rannamajja ööd veetma suur hulk vallalisi.