Nimelt tekkis Silveril, väikesel-Kristol ja ka maja teistel neidudel mulje, et Ada saabus tagasi hoopis kuulsuse pärast. "Minu arust Kristo ja Ada vaheline suhe ei kesta kaua, olgem ausad," ütles Silver.

"Nad on nagu kaks teismelist, kes said kokku ja nüüd mängivad peret," arvas Seidi. Temaga nõustus ka Merylin, kes ütles, et teised võivad näha, kui võlts see suhe on. "Siin ongi ainuke variant seda testida millegiga," lisas neiu.

Majja tagasi saabunud Ada jäi kaaslastele silma ka sellega, et ta hakkas Kristot oma käe järgi ümber kasvatama.

Näiteks teatas Ada, et talle ei meeldi suitsuhais, mille tõttu hakkas Kristo pärast igat suitsupausi hambaid pesema. "Aga sa nägid juba esimene õhtu, et Kristo suitsetab nii, et võtagi teda sellisena nagu ta on," arvas Silver muudatuste kohta.

Kuid Kristot see ei heidutanud, mees ei suutnud isegi sõnu välja saada, kui ta nägi, et Ada on naasnud. "Kuna ma tahan Adale koguaeg lähedal olla, siis talle ei meeldi suitsuhais ja siis ma pesen oma hambaid rohkem kui kaks korda päevas," teatas Kristo.

Ada naasmine ei meeldinud karvavõrdki Kerlile, kes tunnistas kaamerate ees, et tal olid tekkinud Kristo suhtes tunded. Turvakaamera lindistustelt on kuulda, et lillajuukseline neiu teeb isegi nalja, et ta tahaks Adale panniga panna.