Tennesse Williamsi näidendist "Tramm nimega iha" ja Joseph L. Mankiewiczi filmist "Kogu tõde Evast" inspiratsiooni ammutanud hispaanlasest filmivõluri Pedro Almodóvari draama on lugu emast, kes tahab täita oma 17-aastaselt autoõnnetusel hukkunud poja viimast soovi.

Manuela (Roth) loeb pärast oma poja Estebani (Azorin) surma tema päevikut, kus too tahab teada, kes on tema isa. Manuela asub elama Barcelonasse, et üles leida poisi isa ja kunagine armastatu, ning talle traagilisest õnnetusest teatada.

Kuid nagu Almodóvari filmides ikka, ei lähe miski nii, nagu harjutud. Pidev rollidevahetus, homoseksualism, transvestism ja fantaasia piirideni viidud süzheekäänakud võivad pea segamini ajada isegi nendel, kes arvavad, et nad on suutelised isegi kõige kõvemaid pähkleid läbi purema.

"Kõik minu emast" on pärjatud Cannes'i filmifestivali parima rezhissööri, parima võõrkeelse filmi Kuldgloobuse ja parima võõrkeelse filmi Oscariga. Samuti on linateos tunnistatud parimaks välismaiseks filmiks Suurbritannias, Prantsusmaal, Rootsis jt. riikides. Tänavu võitis mängufilm Hispaania filmiauhinna Goya 7 tähtsamat auhinda.

Hispaania rahvusest Pedro Almodóvar, kelle viimast filmi "Elav liha" oli ka eesti publikul võimalik näha, on "elava klassiku" staatusesse tõusnud rezhissöör, keda eelkõige teatakse filmide "Naised närviataki äärel", "Kõrged kontsad" ja "Elav liha" järgi.

Tema viimases filmis "Kõik minu emast" peaosa mänginud Cecilia Roth sai ema rolli eest Euroopa Filmiakadeemia parima naisnäitleja auhinna. Film osales ka 1999. aastal Tallinnas Pimedate Ööde Filmifestivalil.

Filmis mängivad Cecilia Roth, Marisa Paredes, Candela Peña, Antonia San Juan, Penélope Cruz, Rosa Maria Sardá, Eloy Azorin ja Toni Cantó.