Tõnis Mägi ütles Õhtulehele, et talle tujurikkujate tehtu ei meeldinud. "Kui 25 aastat tagasi laulsime lugu "Ei ole üksi ükski maa", siis see laul liitis inimesi, aga "Tujurikkuja" paroodia sellest loost lahutab inimesi," sõnas muusik. Ivo Linnale mõjus paroodialugu aga hästi ning tema meelest tulekski niimoodi asjadesse suhtuda.

Reet Linna rääkis Publikule, et tema eraldaks need laulu teineteisest täiesti: "Minu arust oli see märk sellest, et need noored, kes tujurikkujat tegid, on väga tõsiselt mures selle nii-öelda kliima üle, mis meie ühiskonnas praegu on. Ma ei arva, et ta viha tekitas, pigem pani ta inimesi mõtlema, et mis me valesti oleme teinud ja miks me oleme varmad teist ära sööma ning teiste kallale hammastega minema."

"Ta oli šokeeriv, see on selge, aga kui sa vaatad uuesti ja mõtled selle üle, siis tegelikult oli see märk sellest, et kusagil on siin riigis midagi väga tõsiselt tegemata jäänud. Need noored inimesed, kes selle tegid praegu, tõestasid seda. Mina leian, et tuleb mõtlema hakata, kus valesti on tehtud," avaldas Reet arvamust.