Pill “Reporteri” suverõdul hakkab hüüdma juba päise päeva ajal. Sünnipäevalistele annab mitu tundi kestva gurmee-etenduse meisterkokk Enn Tobreluts oma grillmeeskonnaga. Kuidas peo ettevalmistused kulgevad, mis on menüüs ja kes sünnipäevalast õnnitlema tulevad, seda saab näha Reorter.ee lehel, kuhu saabub ahjuvärske materjal otse sündmuskohalt.

Kell 21 algavas otsesaates saab aga lisaks päevakajalisele uudisinfole näha ka mida kummalist ja naljakat on pidanud reporterid oma lugusid tehes üle elama. Näitame kaadritaguseid veidrusi, millele nüüd juba annavad kommentaare tegijad ise.

Üheskoos meenutame paroole ja ideid, mis “Reporterist” rahva sekka levinud, inspireerinud nii mõndagi muusikut, ajakirjanikku, poliitikut.

Õhtu sumedamad hetked täidab südamlike ja sulnite viisidega ansambli ,,Jää-äär" laiendatud koosseis, kes kujundab pidupäevase otsesaate muusikalise tausta.

Esimene “Reporter” läks Kanal 2 eetrisse 30. augustil 2004 kell 19.00. “Reporter” on olnud lipulaev, mille edu infoteinmentsaatena on tänaseks mõjutanud ja loonud fooni mitmetele Eesti telesaadetele.

Uudistemagasin “Reporter” on Kanal 2 eetris igal argiõhtul. Alates esmaspäevast 3. septembrist läheb “Reporter” tagasi oma tavapärasele ajale, algab taas kell 19 ja juhatab sisse Kanal 2e üllatusterohke uue sügishooaja.