“Tegelikult olen ma televisioonis saatejuhina varemgi esinenud,“ meenutab viiendat aastat Toompeal saadikutööd tegev Liina Kersna (39). “1997. aastal tegin mõned lood tollajal ülipopulaarsesse “Õhtusesse ekspressi”, mille toimetust juhtis minu tulevane abikaasa Vahur. Minu ema sõbranna tundis teda ning sealtkaudu saingi veel keskkooliõpilasena sellise uskumatu võimaluse.”

Tartu Ülikooli ajakirjandusharidusega Liina juhtis enne valitsuse kommunikatsioonibürood ja peaministri bürood koos Meelis Kompusega Vikerraadio hommikuprogramme, tegi saateid Raadio Pulss B 3s ning toimetas ETVs saateid “112” ja “Krambambus”.

“Eesti eetrist leiab üksjagu hästi kokkukõlavaid paare,” ütleb Liina abikaasa Vahur Kersna (57). “Olen tegelikult juba aastaid tahtnud proovida, kuidas võiks toimida meie koostöö Liinaga ekraanil. Nüüd, kui Mihkel Kärmas tegi sellise pakkumise, ei raatsinud ma ära öelda.”

“Liina on arukas ja sisukas, meie arusaamad maailmast võnguvad samadel sagedusel,” kiidab Vahur abikaasat, kellega juba 16 aastat koos elanud. “Kui aga miski meid teistest reeglina väga ilusatest telepaaridest eristab, siis see, et moodustame duo stiilis ”Kaunitar ja koletis“,” muigab vana telehunt lõpetuseks.