Arlet Palmiste võistkonda kuuluvad tipp-ajakirjanik Janar Filippov, Riigikogu liige Andrei Korobeinik, raadiotoimetaja Maarit Nõmm, Tapa vallavanem Alari Kirt ja suhtekorraldaja Urmas Glase.

Publik püüdis kinni Riigikogu liikme ja ärimehe Andrei Korobeiniku, kel on 15-aastane kogemus IT-valdkonnas nii ettevõtjana kui ka investorina. Andrei kuulub EAS-i ning EstBAN-i (Eesti äriinglite assotsiatsioon) nõukogudesse, on ka Eesti Maleliidu president ning FIDE sotsiaalkomisjoni liige. 2008. aastal pärjati teda Briti Nõukogu poolt Young Creative Entrepreneur auhinnaga. Viimased 7 aastat on ta olnud ka ettevõtluskonkurssi Ajujaht žürii liige ja juhib IT-äri saadet “Restart” Kuku raadios.

Mis on Sinu kokkupuude mälumänguga?
Viimased 4 aastat mängin "Mis? Kus? Millal?" sportliku versiooni Tallinna “Mis? Kus? Millal?” klubis. Igal aastal toimub mitukümmend turniiri, kus osalevad ka tipp-meeskonnad üle maailma. Sportlik versioon on televersiooniga võrreldes keerulisem ja sellel puudub otse-eetri glamuur, aga ka see on siiski väga pingeline. Lisaks toimuvad ka erinevad suurturniirid, neist põnevaim oli ehk eelmise aasta maailma meistrivõistlus Saranskis, kus mängisin Eesti tiimis. Kokku on maailmas 3-4 tuhat "Mis? Kus? Millal?" meeskonda, neist umbes 15 Tallinnas. 

Mis Sind ajendas saates osalema?
Mulle tundub, et "Mis? Kus? Millal?" on väga lahe formaat, tavalise mälumänguga võrreldes on see palju põnevam. Loodan selle populariseerimisele Eestis kaasa aidata.

Kui oled vaadanud eelnevaid saateid, siis mida oled õppinud teiste
võistkondade mängijatelt? Mida oma saates paremini, teistmoodi teed?

Olen harjunud teistsuguse mängu tempoga. "Mis? Kus? Millal?" hea küsimus on alati selline, et sa ei saagi vastust teada vaid pead selle hoopis tuletama. Üldjuhul on õige vastuse leidmine võimalik vaid koostöös ülejäänud meeskonnaga. Seega arutelu ajal ei saa olla halbu versioone - suurim võimalik viga on vaikida ja mõelda.

Mis on sinu tugevad ja nõrgad teemad? Milles tunned end nagu kodus?
Enda “Mis? Kus? Millal?” igapäeva sporditiimis olen ma kapten, ja kuigi see roll mulle väga ei istu (koondistes üritan selle alati teistele sokutada) siis olen aastatega õppinud arutelu juhtima ja enam-vähem adekvaatseid vastuseversioone valima. Halvas mängus on üldjuhul süüdi just kapten, ka selle fakti aktsepteerimine on minu tugev külg. Ärilise ja poliitilise karjääri käigus olen süü omaksvõtmisega harjunud. 

Minu lemmikteemad on näiteks reaalained, tehnoloogia, äri, ulmekirjandus või lihtsalt kirjandus - kuigi teemade valik on oluline pigem mälumängus. Päris kehvasti on lood näiteks muusikaga.

Kuidas tunned end otse-saate eel? Otse-saates ei ole võimalik midagi
nn "välja lõigata". Kas närv on sees? Ärevus? Või mis...?

Paar aastat olen juhtinud saadet Kuku raadios ja selle aja jooksul on igasuguseid, ka väga veidraid, asju juhtunud. Lisaks muidugi on arvestatav teles esinemiste kogemus seljataga. Üllatusi ma ei karda, kuid ärevust on kindlasti palju - kõige rohkem kardan et me ei suuda ilusat mängu näidata ja kõige rohkem loodan, et peale mängu ei ole mul endal piinlik. Enne mängu on võimatu selle tulemust ennustada.

Millega tegeled, mis tulevik toob?
Loodan, et tulevik toob rohkem vaba aega. Põnevaid asju on maailmas väga palju, aega aga vähe.