Vaid mõned päevad pärast "Batmani" võtetega jätkamist peatati need taas, kui peaosalisel Robert Pattinsonil diagnoositi koroonaviirus. Seda kinnitavad kaks produktsiooni juurde kuulavat inimest, kirjutab NY Times.

Warner Bros stuudio tegi neljapäeval avalduse, kinnitades, et võtted on peatunud ja keegi meeskonnast on haigestunud, kuid ei öelnud, et see on Pattinson.

34-aastane Pattinson mängib karjääri alguses olevat Bruce Wayne'i, kes on Gothami linna omakohuslane ja suurepärane detektiiv. Enne teda on sama rolli mänginud teiste seas ka Christian Bale ja Ben Affleck.

Võtted peatusid viimane kord märtsis, sama juhtus ka paljude teiste produktsioonidega.

Lavastaja ja stsenarist Matt Reeves ütles aprillis, et on äärmiselt süreaalne, kuidas globaalne epideemia mõjutab erinevaid valdkondi. Järgnevatel kuudel nakatunute arv USAs muudkui kasvas, aga suured stuudiod käskisid filmitegijatel produktsioonidega jätkata. Selle tõttu viidi filmimine üle välismaale, riikidesse, mis on epideemiaga paremini hakkama saanud.

Vaid mõned päevad enne Pattinsoni koroonaviirusesse nakatumist teatas näitleja Dwayne Johnson, et tema ja tema pere on samuti haigestunud. 48-aastane Johnson ütles, et nad nakatusid kaks ja pool nädalat tagasi ühe väga lähedase pereliikme tõttu.