Sellel pühapäeval läheb võistlustulle Tiit Naaritsa juhitud võistkond. Tiit Naarits on valitsev Eesti mälumängumeister üksik-, paaris- ja võistkonnamängus. Tiit Naaritsa võistkonda kuuluvad näitleja ja lavastaja Roman Baskin, krimireporter Imre Kaas, tantsuõpetaja Märt Agu ja mälumängijad Hugo Tang ja Marko Siil.

Projektiteateri “Kell Kümme” lavastaja, näitleja ja tootja Roman Baskin, kes ei ole avalikult iial mälumängu mänginud, leiab, et otsesaade on kindlasti närvikõdi tekitav. “Närv tuleb kindlasti sisse, aga tõenäoliselt oleneb edu või ebaedu ikkagi küsimustest ja muidugi võistkonna ühisest häälestusest. Otsesaade on, jah, nagu elu ise, raske on midagi välja lõigata...aga põnev ka”. Seni eetris olnud mängudest on Baskin aga õppinud seda, et võistkonnaliikmed peavad üksteist rohkem kuulama. Oma tugevusteks peab ta muidugi filmi- ja teatriteemat ja julgemini tunneb end ka spordivaldkonnas.

Eelmises “Mis? Kus? Millal?” mängus võttis Igor Habali võistkond napi 6:5 võidu televaatajate üle. Kindlalt on poolfinaali pääsenud aga Jaan Alliku võistkond, kes seljatas televaatajad 6:3. Kas poolfinaali pääseb ka Tiit Naaritsa võistkond, selgub juba sel pühapäeval kell 20 Kanal 2s.

Saates peab tarkade võistkond vastama televaatajate saadetud põnevatele küsimustele. Erinevalt tavamälumängudest võimaldavad “Mis? Kus? Millal?” küsimused loogilist ja loomingulist tuletamist ega eelda täpseid fakti-teadmisi. Kui võistkond ei suuda küsimusele õigesti vastata, võidab selle autor kuni 700 eurot puhtalt kätte. 

Otseülekanne “Mis? Kus? Millal?” viiendast eelvoorust on Kanal 2 eetris pühapäeval kell 20, kohe pärast huumorisaadet “Heeringas Veenuse õlal”.