Kirilli tähelend sai tuule tiibadesse Venemaal ülipopulaarseks osutunud telesarjas "Likvideerimine". Kirilll oli kandev roll ka Andres Puustusmaa eelmises filmis, Punane elavhõbe. Huvitava faktina tasub mainida, et Kirilli vanaonu, Voldemar Käro, oli Rakvere teatri tunnustatud näitleja.

Lühikese, kuid huvitava episoodilise rolli esitab Venemaa tõeline megastaar, Nikolai Fomenko. Fomenko alustas karjääri laulja ja  vokalistina bändis Secret (Sekret). On mänginud nii filmides kui teatrilaval, esinenud "Starije Pesni o Glavnom'is" ning on BBC saateformaatide "Nõrgim lüli" ja Top Gear Venemaa saatejuht. Fomenko on Tõsine võidusõitja - muuhulgas FIA GT ja Le Mans 24h ning Vene superautotootja Marussia Motors juht.

Marina Aleksandrova sai tuntuks 2001. aastal filmiga "Severnoje sijanie" ("Põhjamaine Aurora"), mille filmimise ajal oli ta alles esimese kursuse tudeng. Lisaks kuulub talle 2003. aasta Saint Tropez' filmifestivalil parima uustulnuka auhind. Tõelise tuntuseni jõudis Marina vene teleseriaalis "Vaene Nastja", mis on seal üks kõigi aegade suurima eelarvega teleseriaale.

Aleksei Barabash on Peterburist pärit noorema põlvkonna näitleja, kes kogus tuntust filmiga "Piiter FM" ja "Seitse kabiini". Barabash on mänginud kümnetes teleseriaalides.

Eestist pärit Vene Draamateatri näitleja Ilja Nartov on kohaliku vene kogukonna hulgas tuntud saatejuht ja näitleja. Nartov on tuntud saatesarjadest "Kolmnurk" ja "Vandekohus", osalenud filmis "Punane elavhõbe".

Natalia Murina-Puustusmaa on samuti Vene Draamateatri näitleja. Sündinud ja õppinud Eestis ning osalenud täiendõppel Moskva GITIS'es.