"Elu aastal 2015 on ikkagi selline, et peame endiselt vahendama ühiskonna valupunkte. Kui hoiame ära kas või ühe kuriteo või õnnetuse, siis oleme oma eesmärgi täitnud,“ ütleb saatejuht Robert Rool.

Esimene "Krimi" jõudis Kanal 2s ekraanile 30. augustil 2005. Saadet juhtis mõnda aega Rando Tooming ja seejärel 2006.-2013. aastani Imre Kaas. Sügisel 2013 võttis teatepulga üle Robert Rool.

"Krimi“ toob televaatajateni nädala olulisemad uudised politseilt ja päästeametilt. "Saates on teemakohased uurimuslood, tähelepanuväärsed kohtulahendid ja eksklusiivsed intervjuud. Üritame teemadesse süveneda juba enne, kui käiku lähevad karistusseadustiku paragrahvid. Samas näitame ka rahulikumaid, sotsiaalsema taustaga lugusid. Me ei soovi olla ainult statistikasaade, vaid läheneme teemadele vahel ka humoorikas võtmes," selgitab Rool.

"Senikaua kuni inimesed joovad alkoholi, seni "Krimi" jätkub," on Rool kindel. "Väga paljud kurvade tagajärgedega sündmused oleks olemata, kui oleks enne napsutamist veidigi mõeldud. Kindlasti ei saa me mööda narkomaaniast, mis liigub üha enam nooremasse seltskonda."

Vähemalt pool saates olevatest lugudest tuleb tänu televaatajatele. "Kui mure väärib laiemat kajastust, siis seda ka saates näitame," lubab Rool. "Politsei on meie alaliseks koostööpartneriks. Öistel patrullsõitudel teeme koostööd piirkondade välijuhtidega, nemad on kõige toimuvaga kursis."