Eda-Ines Etti: "Birigit on hästi särav, elava loomuga ja vitaalne. Ja jube heas vormis! Märkismväärne, et tal on beebi, aga seda pole kuskilt näha, et ta oli alles suure kõhuga. Emadus on teda särama löönud. Ta on õudselt hea lavanärviga ja alati on 100-protsendi sooritus. Nagu lavale loodud."

Jarek Kasar: "Kunagi panin pangaülekandes sõbrale selgitusse "Bigit Õigemeele põselohk". See põselohk on kohutavalt ilus! Tema firmamärk. Birgiti muusika pole just see muusika, mida mina kuulan, aga raadiod mängivad seda ja olen olnud sunnitud kuulama. Aga tal on ka häid lugusid. Mulle meeldis see, mille Julm ja Meri produtseerisid."

Ott Lepland: "Birgit on äärmiselt vastutulelik, soe ja intelligentne noor naisterahvas. Vokaalselt väga võimas, aga samas pehme laulja. Pehme aga võimas! Tal on vaatamata noorele eale juba väga palju kogemusi."

Tõnis Mägi: "Birgit on väga hea laulja. Ta on täitsa valmis ja jääb kauaks ajaks."

Jaagup Kreem: "Tore, siiras ja tore tüdruk! Birgit on Birgit, keegi ei saa kahelda, et tegemst on väga andeka noore daamiga. On asju, mis meeldivad mulle muusikaliselt vähem, aga tema kui laulja on seal, üleval kõrgel. Tantsumuusika-Birgitit ma ei jälginud, aga uus plaat meeldib. Birgit üllatas mind inimesena. Ta paistab selline ontlik ja malbe, aga õnneks ta pole seda. Mul oli kohe hea meel, et ta on meil siin üks seltskonna alustalasid."