Kantar Emori Teleauditooriumi Mõõdikuuringu andmetel kogus “Üleilmne Üheslaulmine: Laulu võim” telerite ette keskmiselt 152 tuhat 4-aastast ja vanemat televaatajat (12,6%). Tipphetkedel oli vaatajaid telerite ees korraga lausa üle 200 tuhande. Lisaks sellele jälgis ERRi veebist teleülekannet ligikaudu 8000 ning raadioülekannet 2000 unikaalset kasutajat tunnis.

Samal õhtul toimunud kontserti “Sajandi sumin” vaatas televiisorist keskmiselt 99 tuhat vähemalt 4-aastast inimest (8,2%) ja tipphetkel oli korraga vaatamas 161 tuhat inimest. Kontserti jälgis veebist ERRi kodulehelt ligi 6000 kasutajat tunnis ning kuulas raadioülekannet peaaegu 2000 kasutajat tunnis.

"Mul on väga hea meel ja olen tohutult tänulik, et meid on nii palju vaadatud! Eesti Televisioonil on suurülekannete puhul väga oluline roll - vahendada sündmust nendele inimestele, kes mistahes põhjusel kohapeal olla ei saa. Teine oluline ülesanne on jäädvustada ajaloolisi sündmusi arhiivi, et saaksime pidupäevadel neid ikka ja jälle vaadata", kommenteeris suuri vaatajanumbreid EV100 teleülekannete peaprodutsent Karmel Killandi.

20. augusti ülekannet Presidendi vastuvõtult Roosiaias vaatas televiisorist keskmiselt 150 tuhat Eesti elanikku vanuses 4+ (12,4%) ning kõige rohkem oli korraga telerite ees 182 tuhat vaatajat. ERRi veebist jälgis ülekannet ligikaudu 4000 unikaalset kasutajat tunnis.

Kantar Emori andmetel vaatas Eesti esimest Üldluulepidu reaalajas televiisorist keskmiselt 47 tuhat vähemalt 4-aastast inimest (3,9%). ERRi veebist jälgis ülekannet otse ligikaudu 2000 unikaalset kasutajat tunnis.