Eelmisel nädalal tunnistas Parker, et staar, kelle nime ta ei avalda, ei osanud võtteplatsil üldse käitud, vahendab Fox News.

"Ta ei käitunud mitte ainult sobimatult, vaid ma ütleks isegi, et ei täitnud isegi lepingulisi kohustusi."

Kuigi käitumise üksikasjadest Parker rääkida ei soovinud, siis tõdes, et asi läks lausa nii hulluks, et sellest pidi vestlema näitleja mänedžeriga ning Parker koostas ka ametliku kaebuse. Kuigi Parkeril oli telesarjas oluline koht, kahtles ka tema, kas oma ebamugavatest tunnetest kellelegi üldse rääkida.

"Ükskõik kui modernseks või kaasaegseks ma ennast pidasin... ma ei tundud end piisavalt hästi, olenemata, mis mu roll võtteplatsil oli. Ma ei tundnud end võimsana nagu see mees, kes käituda ei osanud."

"Mulle tundub, et selle inimese loomus on väga kiusav - ta oli täiskasvanud mees, suur filmistaar, ja ta iseloom oli juba kujunenud. Ta oli juba selliseks kasvanud ja sinna polnud midagi teha. Hiljem tundsin ma end kindlasti paremini ja kindlamalt."

Lõpuks võttis näitlejanna julguse siiski kokku ja teatas probleemist oma ülemusele, kes kohe sekkus. "Ta ütles neile, et kui asjad ei muutu, siis ta saadab mulle pileti, mis viib linnast välja, ja ma ei tule tagasi."

Parker kinnitab, et peale ebameeldivat kogemust läks asi paremaks. "Ma ei pidanud enam kuulama nalju oma figuuri üle või sellest, mida keegi arvab, et ma nõus oleks tegema."