“Kuuendas osas osaleb ka Mihkel Kärmas — tema mängib menusaate “Pealtnägija” ajakirjanikku Mihkel Kärmast, kes küsitleb ratastooli jäänud poissi,” selgitas produtsent Gerda Kordemets päris-elu põimumist sarja tegevustikuga.
 
Kuuenda osa peategelane Toomas (Joonas Paas) on aga üks endistest koolikiusajatest. Poiss, kelle teod viisidki lõppude lõpuks välja koolitulistamiseni. Toomas oli filmis teiste käsualune, rumalavõitu käsutäitja, kelle üle valitsesid halli kardinalina Paul ja emotsionaalse ässitajana Anders.

Toomas saab tulistamises saatuslikult haavata. Ime läbi õnnestub tal teda kõhtu tabanud kärbikulasust küll toibuda, kuid ta peab veetma oma ülejäänud elu ratastoolis.
 
Seekordse osa probleemistik läheb algsest — koolivägivalla ja -tulistamise — temaatikast pisut kaugemale. Kas ja kuidas on noorel mehel võimalik leppida eluks ajaks ratastooli jäämisega? Kas ta on vastassoo jaoks endiselt veetlev? Kuidas suudavad vanemad leppida oma lapse raske puudega?
 
“Konsultantideks olid kuuendas osas kolm edumeelset ratastoolipoissi — Jüri Lehtmets, Karl Neilinn ja Tauno Terve. Mehed, kes on nüüd juba traditsiooniks saanud suurürituseParty On Wheels algatajad.

Lisaks nendele aitasid meid palju Marke Teppor ja Liina Raus Astangu Kutserehabilitatsiooni Keskusest,” ütles Kordemets.