Nimelt oli Hanksi tegelaskuju "Simpsonite" 2007. aastal linastunud täispikas filmis, kus näitleja on isolatsioonis. "Siin on Tom Hanks, kes ütleb, et kui te näete mind, siis jätke mind üksi," ütleb staari tegelaskuju.

"Simpsonid" ennustasid koroonaviiruse levikut ette juba 1993. aastal, kui seriaalis levis Kaug-Idast tulnud viirus, mis hirmutas tervet maailmat ning ka Springfieldi elanikke. Varasemalt on maailmakuulus multikas ennustanud ette mitmeid maailma raputanud sündmusi, nende hulgas on ka Donald Trumpi presidendiks saamine.

Vaata Tom Hanksi osa "Simpsonite" filmis!

New York Times kirjutab, et 63-aastane kahekordne Oscari võitja Hanks ja tema naine viibivad Austraalias seoses filmivõtetega.

"Mina ja Rita oleme siin Austraalias," teatas Hanks pressiteates. "Tundsime, et oleme veidi väsinud, justkui oleks külmetus. Rital olid külmavärinad, mis tulid ja läksid. Samuti oli meil kerge palavik," kirjeldas ta.

Et kindlad olla, tehti koroonaviiruse testid. Tulemused olid positiivsed. "Meid jälgitakse ja hoitakse isolatsioonis nii kaua, kui seda ohutuseks on vaja," märkis ta.

Hanksi sõnutsi rohkem polegi hetkel lisada, tuleb võtta üks päev korraga.

Hanks pidi osalema filmis, mis räägib muusik Elvis Presley elust. Tema kanda on Elvise ekstsentrilise mänedžeri Tom Parkeri roll. Filmi lavastajaks on Baz Luhrmann ning võtted pidid algama tuleval esmaspäeval.

Filmi toodab stuudio Warner Bros. Nende poolt öeldi, et võetakse kasutusele kõik meetmed, mis vaja, et tagada filmitegijate ohutus.