Nimelt näeb sarja viimased kaks nädalat pühapäevaõhtu asemel suvel laupäevaõhtuti ning seda tund aega hiljem kui tavaliselt.

Kanal 2 pressiesindaja Pille-Mai Helemäe sõnul on põhjus kavaliseks nihkeks väga lihtne: suveprogramm on alati teistsugune kui ülejäänud aastast, sest ka inimeste televaatamise harjumused muutuvad suvel iseenesest, sest väljas on ilus ilm ja palju teha. "Tahtsime pakkuda oma vaatajatele valgeid õhtuid," sõnas Helemäe. "Nüüd saavad sarjasõbrad õhtut grillides või saunatades nautida ja ikkagi ka oma lemmikseriaali vaadata," sõnas ta ning lisas, et "Sajandi armastuse" vaatajanumbrid räägivad selgelt, et tegu on nende vaadatuimavälismaise teleseriaaliga, mille fännid sama tuliselt kaasa elavad kui kodumaisel hittsarjal "Pilvede all".

Pühapäevaõhtu on suvisel ajal Kanal 2s nüüdsest komöödiasarjade päralt, et pakkuda enne suvise töönädala algust vaatajatele lõõgastust korraliku naeruprogrammiga. Pealegi pole saladus, et "Sajandi armastuses" ootavad ees väga emotsionaalsed ning traagilised sündmused, mitme pingelise lõppmänguga. Kes siis uut nädalat pisarates alustada tahaks?