Nimelt on sarja keskse tegelase ehk Brooke Logani poeg Rick Forrester sattunud paraja supi sisse, sest naine, kes tal pea segi on ajanud ning seda juba läbi mitme hooaja, on sarjakirjutajate poolt otsustatud sugu vahetanud meheks teha. Viimane osa, mis Eesti televaatajateni jõudis, lõppes sellega, et Maya ning Rick sõitsid seriaali fännidele juba ammu tuttavasse Forresteride mägimajakesse, kus peaks ees ootama eriline öö, kus Rick teeb abieluettepaneku. Samal ajal kui uudis Maya minevikust on hakanud levima ka Ricki vaenlaste seas, kes infot tema kukutamiseks moemajast kasutama plaanivad hakata, peab Maya otsustama, kas paljastada Rickile tõde või oodata kõigepealt ära abieluettepanek ning pulmad.

Tegu pole mitte esimese korraga, kui lõputu sari püüab kohanduda muutuvate ühiskondlike vaadetega: muuhulgas on algselt ainult valgete näitlejatega seriaali tasapisi imbunud ka tumedama nahatooniga näitlejaid ning riivamisi on kajastatud mitmeid ameerika sotsiaalseid teemasid.

Jääme põnevusega ootama, mis saab edasi! Ei maksa end aga siiski liialt üles kütta: aastatepikkune kogemus näitab, et asjade pööre võib saabuda alles mitme kuu pärast, kuniks kõik tegelased on saanud üksteise ustest sisse marssida ja teema hästi aegalselt rääkides läbi nämmutada.