Peale „Seenelkäigu”, mis pälvis festivalil publikupreemia, olid mängufilmidest festivali programmis veel Ilmar Raagi “Eestlanna Pariisis”, talgufilm “Täitsa lõpp” ning Grigori Kromanovi “”Hukkunud Alpinisti” hotell”.

Seekordsel festivalil oli kahekordistunud osalevate riikide arv. Lisandunud oli kolm Balti riiki (Eesti, Läti ja Leedu) ning kolm endist Jugoslaavia-maad (Horvaatia, Serbia ja Sloveenia). Festivali kavas oli 50 mängufilmi ja 40 lühifilmi, sealhulgas dokumentaal- ja animafilmid.

Hussari debüütfilmi „Seenelkäik” on Eestis vaadanud juba 52 050 inimest. Lähiaastatel esilinastunud filmidest edestavad „Seenelkäiku” hetkel „Nimed marmortahvlil” (168 113 vaatajat), „Vanad ja kobedad saavad jalad alla” (81 921 vaatajat), „Jan Uuspõld läheb Tartusse” (64 488 vaatajad), „Lotte ja kuukivi saladus” (63 752 vaatajat), „Detsembrikuumus” (56 915 vaatajat) ja „Leiutajateküla Lotte” (56 373 vaatajat).

„Seenelkäik” on valitud ka Mannheim-Heidelbergi (Saksamaa), Marrakechi (Maroko) ja Segovia (Hispaania) filmifestivalide võistlusprogrammi. Lisaks Goas toimuva India rahvusvahelise filmifestivali Cinema of the World programmi.