Need on kõigest mõned süžeepöörded, mis vaatajaid HBO lühendatud hooaja sarjas ees ootab, kirjutas The Enquirer.

Uus hooaeg algab 21. juulil ning sari on Sarah Jessica Parkeri raseduse tõttu lühendatud kaheksale osale. Sarja mahub Charlotte’i lõplik lahutus Treyst, aga kõik muu jääb suuresti lahtiseks.

Stsenaristid ja produtsendid on ajalehe teatel pakkinud lühendatud hooaja täis seksi ja naeru. Sarah Jessica tegelaskuju Carrie Bradshaw küsib endalt jätkuvalt, kas on võimalik omada kõike, samas avastab Miranda, keda kehastab Cynthia Nixon, kui raske on kombineerida edukat juristikarjääri emaametiga.

Charlotte York MacDougal alias Kristin Davis kakleb lahutuse käigus ämmaga ning armub siis oma advokaati. Kim Cattralli Samantha aga jätkab kenade noorte meeste jahtimist igal pool ja igal ajal. Uue hooaja viies osa lõpeb Carrie uue raamatu auks korraldatud uhke peoga.

Samantha otsustab lasta teha enne pidu Botoxi süsti ning oma nägu keemiliselt koorida, mis ärritab ta näonahka ning šokeeritud Carrie ütleb sõbrannale, et tolle nägu näeb välja kui ’veiseliha carpaccio’!

Charlotte palkab lahutuse korraldamiseks karmikäelise, kuid lohaka advokaadi ning armub! Carrie ja Samantha sõidavad rongiga San Franciscosse, et Carrie uut raamatut reklaamida, ning alati teovalmis Samantha otsib edutult mõnd meest, keda ära võrgutada. Paraku ei võta keegi vedu ning Samantha on äärmiselt masendunud.

San Franciscos kohtub Carrie Mr. Bigiga, aga too on väga solvunud sellest, mida naine tema kohta raamatus kirjutas ning armuküllase öö asemel tuleb Carriel Mr. Bigi halamist kuulata. Järgmine hommik on aga midagi hoopis muud!

Viimase osa tegevustik toimub jälle New Yorgis, kus Carrie kohtab kirjanikku, kellest ta on huvitatud, ja kes on nüüd jälle vaba mees. Hooaja lõpus on Charlotte endiselt armunud advokaati ning Miranda ei tea, kas kolida kokku oma lapse isaga või mitte, Samantha aga ajab endiselt lõbu taga.