Esmaspäev: Birgit Õigemeel
Esimesena külalisi võõrustavat Birgit Õigemeelt ei teadnud mõni aasta tagasi mitte keegi, tänaseks on ta tunnustatud laulja, kelle lauljakarjäär sai õige hoo sisse „Eesti otsib superstaari“ esimesel hooajal, kui ta selle võitis. Tänaseks on Birgitil ilmunud kolm albumit ning neljas on valmimas. Birgit armastab kokkamist, hästi süüa ja külalisi võõrustada.

Teisipäev: Ardo Kaljuvee
Ardo Kaljuvee on tuntud seltskonnafotograaf, kes teenib igapäevast leiba ajakirjas Kroonika, kuid on hakkama saanud isikunäitusega. Varasemalt on mees pidanud erinevaid ameteid, kuid ikka ja jälle fotograafia juurde tagasi tulnud. Ardo graafikud on kuude viisi ette broneeritud – firmapeod, pulmad, tootepildistamised ja lisaks töö ajakirjas. Ardo on mees, kes hoiab seltskonda koos – tal on alati mõni lugu rääkida, alati midagi naljakat öelda. Ardo fotoaparaadist on sündinud mitu fotonäitust ning tema kaamera ees on poseerinud ilmselt iga eestlane, kes ühel või teisel viisil kuulus on. Seal kus on pidu, seal on ka Ardo!

Kolmapäev: Mihkel Mattisen

Mihkel Mattisen alustas oma muusikuteed juba paarkümmend aastat tagasi, kui tegi sõber Jussiga hittbändi JAM. Sellele järgnes soolokarjäär ning viimasel ajal armastab Mihkel pigem kaadri taga nokitseda. Nii produtseerib ta lugusid näiteks Violinale ja Birgit Õigemeelele. Sel talvel võib teda koos viimasega ka jõulutuuril kohata. Mihkel teeb kodus süüa küll, kuid suurem asi kokk ta ei ole. Saatesse on ta kohale vedanud 1200€ maksma imemasina, mille abil valmivad kõik tema toidud.

Neljapäev: Sven Soiver

Sven Soiver on kõigile teada telemees TV3 ekraanidelt. Lisaks tööle uudistetoimetuses annab ta Tallinna Ülikoolis meediateemalisi loenguid, mängib jalgpalli, surfab ja tegeleb paljude muude põnevate asjadega. Sven süüa teha ei oska, oma koduköögis asjatab ta kolmandat korda, kusjuures esimesel korral pani köögi põlema.

Reede: Liis Lemsalu

Nädala viimase õhtusöögi valmistab viimane „Eesti otsib superstaari“ võitja Liis Lemsalu, kes elab Nõmme mändide all ning sinna ka osalised sööma kutsub. Liis on aktiivselt laulmisega tegelenud pärast superstaarisaate võitu, varem oli ta hobilaulja kes käis WAF laulu- ja tantsukoolis. Suvel keskkooli lõpetanud Liis on otsustanud hetkel tegeleda edasi laulmisega, lisaks on ta avastanud enda jaoks jõusaali ning tihti võib teda Nõmme mändide all jooksmas näha. Sööke valmistades läheb Liis kindla peale välja, kuid kas makaronid õnnestuvad nii nagu peab, näeb juba saates.

Kui sulle midagi väga meeldima hakkab, leiad nende retseptid leiad nädala lõpus ka Delfist!