Saatesarja kolmandas osas olid žürii ees senisest keerukamad ideed, kuid Mart Maasik, Andrei Korobeinik, Valdo Randpere, Maire Milder ja Rein Kilk ei andnud alla. Ka Ajujahi ühe toetaja, Tallinna Ettevõtlusameti ettevõtluse arendamise osakonna juhataja Mart Repnau rõõmustas finalistide mõttelennukuse üle: "Hea on näha, et noored julgevad unistada ja suurte lahendustega välja tulla. Isegi kui esimene idee ja ettevõte ei teeni kohe kõrgeid kasumeid, siis just sellistest inimestest saavad alguse maailma muutvad ettevõtmised."

Finaali pääsenud ideede autorid läbivad Ajujahi jaoks välja töötatud koolitusprogrammi, mille käigus koostavad nad mentori toetusel oma äriplaanid. Koostatud äriplaanide hindamiseks kutsutakse žürii taas kokku ning parimate äriplaanide autorid jagavad omavahel ühe miljoni krooni suuruse auhinnafondi.

Ajujahi finaali näeb Kanal 2 eetris 20. mai õhtul.

Ettevõtluskonkursi Ajujaht eesmärgiks on aidata noori ettevõtjaid uuenduslike ettevõtete loomisel. Konkurssi viiakse läbi EASi teadlikkuse programmi raames, mida rahastab Euroopa Sotsiaalfond. Miljonikroonise auhinnafondi panevad välja SEB, Elion, EMT, MicroLink, Ülemiste City, Eesti Arengufond, Tehnopol, Tallinna Ettevõtlusamet, Tartu linn, Skype, Heateo Sihtasutus, Webmedia ja Nasdaq OMX Tallinna börs.

Ajujahti korraldavad BDA Consulting, Invent Baltics ja Connect Eesti.