Võistluse lõpetasid tänase saatega Auli Lonks (klaver) ja Ksenia Kuchukova (laul).

Žürii külalisliikme Virgo Veldi sõnul on iga klassikalist muusikat reklaamiv ja toetav ettevõtmine alati teretulnud. „Seeläbi tuuakse suurepärast kultuuri inimestele lähemele. Samuti on mul väga hea meel tänase esikolmiku üle. Nad väärisid finaali pääsemist igati.“

Viimases saates tuleb finalistidel esitada kolm pala. Võitja selgub žürii ja vaatajate hääletuse tulemusel. Konkursile paneb punkti finalistide gala-kontsert Eesti Riikliku Sümfooniaorkestriga Estonia kontserdisaalis 17.aprillil.

Infot saab konkursi ja osalejate kohta etv kodulehelt www.etv.ee/klassikatahed. Kätt sündmuste pulsil hoiab saate Facebooki leht: www.facebook.com/klassikatahed
Saatejuht on Marko Reikop. Formaadi autorid on Timo Steiner ja Helen Valkna. Režissöör Ülle Õun, kunstnik Jaagup Roomet, helirežissöörid Tanel Klesment ja Peeter Määrits, juhtoperaator Raul Priks, toimetaja Anu Välba, muusikatoimetaja Timo Steiner, produtsent Helen Valkna.

„Klassikatähed 2013“ on järg Eesti Kontserdi korraldatud noorte interpreetide konkurss-festivalile “Con brio” alates aastast 1991. Saade valmib Eesti Televisiooni, Eesti Kontserdi ja Klassikaraadio koostöös.