Courtney Cox ja režissöör Ben Winston salvestasid rakenduse Zoom abil pilaproovi, mille nad loodavad avaldada enne "Sõprade" kokkutulekut, kirjutab The Sun.

Saatele lähedalseisev allikas sõnas: "Kohe, kui filmimine tühistati, hakkasid kõik paanitsema, kuna läks niivõrd kaua aega, et kõikide ajagraafikud samaks saada. Oli tõsine hirm, et nüüd võib minna aasta või isegi rohkem, et nad kõik taas kokku saada."

"Courtney organiseeris koheselt Zoomi koosoleku nende jaoks ja nad hakkasid ideid vahetama, ajurünnakud ja vestlusega ühinesid ka produtsendid, mida nad nimetasid libaprooviks ja nad vestlesid enam kui kaks tundi."

"Neil on igapäevasel kokkusaamised olnud ja Jen(nifer Aniston), kellel on nendest kuuest kõige tihedam graafik, kinnitas teistele, et ta üritab teha kõik endast oleneva, et nad ei pea ootama kuid et kokkutulek filmida."

"Nende Zoomi vestlused on olnud ülinaljakad ja seal on palju head sisu. Nad loodavad selle avaldada, kas osadena või ühe suure erisaatena."

Kokkutuleku filmimine jäi COVID-19 tõttu pooleli ja uut aega pole veel paika pandud. Kui aga eraldi filmimisest asja ei saa, siis on neil kasutada Zoomi materjal.